soare.png
DPM logo centrat.png
luna.png

Domeniile Prince Matei se întind în partea estică a Dealului Mare, una dintre cele mai prestigioase zone viticole din România.
Soarele și vântul binecuvântează pământul fertil și dau naștere unui climat în care omul și natura trăiesc în perfectă comuniune.

deal.png
01 PRINCE MATEI 2013.png
Domeniile Prince Matei - Feteasca Regala
03 PETIT MATEI 2017.png

Vinurile obținute aici sunt recunoscute pentru calitatea lor
și ridică standardele în domeniu de la un an la altul.

lup.png
lup2.png
 
Domeniile Prince Matei - Feteasca Regala
Domeniile Prince Matei - Merlot & Cabern
Domeniile Prince Matei - ROSE.png
domeniile prince matei.png
lup3.png

Vinurile Domeniile Prince Matei reprezintă noua generaţie de vinuri din Dealu Mare, moderne și elegante, ce pot fi apreciate singure sau în asocieri culinare. Feteasca Neagră se regăsește în fiecare asamblaj, chiar și vinificată în alb!

frunze.png
lup2.png
lup2.png
 
03 PETIT MATEI 2017.png
vrabie.png

Vlastar de viță nobilă, Petit Matei poartă trena rudei sale celebre, Prince Matei, dar etalează o personalitate proprie puternică.


Recoltarea manuală, vinificarea atentă și maturarea 12 luni în butoaie de stejar desăvârșesc acest vin remarcabil, care impresionează prin exuberanță și prospețime.

petit matei.png
frunze 2.png
lup2.png
lup2.png
 
01 PRINCE MATEI 2013.png
Prince Matei.png
bufnita.png

Făcut din cei mai buni struguri Merlot cultivați în Dealu Mare, la Zorești, vinul Prince Matei este o veritabilă legendă vie.
Culesul manual și selecția exigentă, vinificarea atentă și maturarea în barrique și sticlă au transformat strugurii din via veche într-un vin cu un caracter complex, care se dezvăluie numai celui care are rabdare.

Domeniile Prince Matei
Crama Zorești,
Comuna Vernești, sat Zorești, strada 5, nr. 4, Buzau.

lup2.png
lup2.png
bolta.png